Aralık 31, 2011

Nerede hayat varsa orada umut vardır; mutlu yıllar

 Yeni yıla yeni umutlarla girilir. Saat 00:00 olduğunda herkes aynı şeyleri dilemez, istekler hep farklıdır yöndedir. Kimi yeni yıldan ’başarı ve para’ dilerken, kimleri sadece ’mutluluk ’ diler. Yeni yıl, yeni başlangıçlar ve yeni umutlar demek değil midir zaten?
Bu gece, geçen koca bir yıl gözünüzün önünden bir film şeridi gibi akıp gidecek.2011 yılına ne çok şey sığdırdığınız aklınıza gelince şaşıracaksınız belki. Geçip giden yılı hatırlayınca ağız dolusu güleceksiniz ya da gözlerinizden iki damla yaş olup akacak hatıralar. Kırık bir tebessüm belirecek yüzünüzde, yaşadıklarınız, yaşayamadıklarınız aklınıza gelince öfkeleneceksiniz. İçtikçe içeceksiniz, eğlencenin dibine vuracaksınız, özleyeceksiniz, seveceksiniz, nefret edeceksiniz daha çok kızacaksınız. Yanınızda olmayanlar ya da olamayanlar gelecek aklınıza bir sızı hissedeceksiniz. Güvendikleriniz, değer verdiklerinizin yanınızda olmayışı sinirlendirecek sizi. Sonra yanınızda olanların mutluluğu saracak etrafınızı, yetinmeyi öğreneceksiniz bir kaç saniyede de olsa. Yaptığınız hatalara rağmen, değmeyen birileri için kırdığınız dostlarınız, onları dinlememenin pişmanlığı saracak belki içinizi. Gidenlerin ardından topladığınız hayal kırıklıkları acıtacak içinizi. Sonra geçecek ama bir telefon kadar uzağınızda bir çok dost biriktirmiş olmanın mutluluğu ferahlatacak sizi. Havai fişeklerin patlamaya başladığı an unutacaksınız her şeyi, gözlerinizi kapatacak, yeni yıldan sadece ‘mutluluk’ dilediğinizin farkına varamayacaksınız bile.
Vee 2012 yılında; 
Sev’ in ama sevilin’ de, sakın ağlamayın ama gerektiğinde ağlatmayı bilin, ağız dolusu gül’ün ve karşınızda ki kim olursa olsun güldürmeyi ihmal etmeyin, özlemeyin her zaman özlenen siz olun! Bu yıl sizin yılınız olsun, her şeyi unutun diyemeyeceğim ama her şeyi geride bırakarak girin yeni yıla. Şans, başarı, güç sizin ellerinizde olsun. Mutlu olun! Mutlu edin !

-Pembemania

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder